Diesel rendszerismeret

A tanfolyam elvégzése nyitottabbá tesz a dízel technika további megismerésére. Rájössz, hogy ne zárd be a műhelyed kapuját előítéleteid miatt ezek előtt az autók elött, hiszen ma már a dízel autók több mint 50%-ban vannak jelen az utakon. Ha ennyi munkától esel el tudatlanságod miatt, akkor nem sokára bezárhatod azt a kaput. Inkább  vegyél részt a további dízel képzéseinken is és légy Te is dízel profi.

A tanfolyam kiemelt témái:

  • Honnan, hová jutott a régi adagoló?
  • Miért és merre halad a dízel technika?
  • Felnyitottam a motorháztetőt, ha tudnám mit is látok, akkor talán kérdezni is tudnék.
  • Gyártó specifikus jellemzők.

Mikor lesz?

Jelentkezz bátran, és 5 fő jelentkező esetén értesítünk az időpontról

Hol lesz?

2120 Dunakeszi, Berek utca 17.

Mennyibe kerül?

15.000 Ft +áfa

 

Tanfolyam időtartama

0,5 nap

Ajánlott irodalmak

Ha olthatatlan vágyat érzel tudásszomjad enyhítésére, akkor az alábbi szakirodalmakat javasoljuk megtekintésre.

Untitled-2.indd
hibakodok
diagnosztika

ki tartja a tanfolyamot?

Oktatók

Mészáros Árpád

Tanár Úr

Autószerelőként kezdtem a pályát, majd 10 év után különleges felépítményű járművek tervezésével folytattam, mint gépjárműtechnikus. 16 évig Szakoktatóként tanítottam, többszáz fiatalnak adtam át a szakma elsajátításához szükséges tudást. Ezzel párhuzamosan esti technikusi, valamint szakmai átképzéseket tartottam felnőttképzés keretében. Hosszú évekig vettem részt az autószerelő mester és műszaki vizsgabiztosi képzésben, vizsgabizottságokban. Előadásokat tartottam hazai és külföldi egyetemeken, főiskolákon, szakközép és szakiskolákban. Számos szakcikket publikáltam, szakkönyvet, írtam, lektoráltam. Több éve veszek részt a gázautószerelő képzésben és vizsgáztatásban.

Tóth Tibor

Gázautózás

A gázautózás magyarországi legalizálása (1993) óta foglalkozom gázüzemű autókkal. Kezdő közlekedésmérnökként az átalakítások tervezőjeként, 1997 óta saját gázautó szerviz vezetőként és gázautó alkatrész kereskedőként dolgoztam. A gázautó alkatrész kereskedés megkívánta, hogy a szervizek a lehető legmagasabb színtű tudással rendelkezzenek az átalakítások, javítások elvégzéséhez. Az oktatás mindig közel állt hozzám, tanári diplomámat így tudom kamatoztatni, és célom, hogy a lehető legtöbb információt, tudást adjak át a nálunk tanulók számára. A nagykereskedelmi tevékenységünk miatti gyártói kapcsolatok segítettek abban, hogy a tudást első kézből a gyártó cégek mérnökeitől szerezzük be. Az elmúlt évek alatt több száz gázautó szerelőt és autógáz-biztonsági tanfolyamon résztvevőt oktattam, miután sikeres vizsgát tettek.

Hársch Szabolcs

oktató

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."

Részletek

A képzés ideje

Várjuk a jelentkezőket!

A képzés helye

2120 Dunakeszi,
Berek utca 17.

A képzés díja

15.000 Ft
+áfa

Jelentkezés a tanfolyamra

Személyes adatok

Név:
E-mail:
Telefonszám:
Számlázási név:
Számlázási cím:

Megrendelés részletei

Melyik alkalomra jössz? Előjelentkezés
Hány főre foglalsz helyet?
Megjegyzés (nem kötelező)