Hybrid tanfolyam

Jelentkezem

Hybrid tanfolyam

Ez a tanfolyam hozzá segít Téged ahhoz, hogy a többieket megelőzve tudást szerezz a korszerű, környezetbarát autó működéséről. Tanuld meg nálunk, hogy mit és mivel javíthatsz az ilyen nagyfeszültséggel működő rendszereken.  Segítségünkkel elérheted, hogy ne a szomszéd műhelyébe, hanem a Te hybridre is felkészült műhelyedbe menjen be az ilyen autó. Tudod, hogy aki előbb lép, azé az ügyfél!

A tanfolyamon a következő kérdésekre kaphatsz választ:

  • Ez most hibrid, vagy nem?
  • Ne nyúljak hozzá?
  • Nagyfeszültség, de hol?
  • Hogyan áramtalanítsam?
  • Mihez nyúlhatok, milyen eszközre lesz szükségem?
  • A hybrid-rendszer diagnosztikája.
  • A műszerek használatának rejtelmei.

Mikor lesz?

Előjelentkezés

Hol lesz?

2120 Dunakeszi, Berek utca 17.

Mennyibe kerül?

Ki tartja a tanfolyamot?

ht-foto-768x695

Huszti Tibor

Magamról

 

 1954-ben születtem. Az általános iskola elvégzését követően tanulmányaimat Budapesten a Rippl Rónai utcában, az Autóközlekedési Technikumban folytattam, ahol 1972- ben szereztem autótechnikus oklevelet.

Ezt követően 1 évig autószerelőként dolgoztam, majd középiskolai szerkezettan tanárom javaslatára felvételiztem a Bánki Donát Gépipari Műszaki Főiskola autóközlekedési műszaki tanár szakára. Egyrészt anyagi okok miatt, másrészt, mert középiskolás korom óta érdekelt a szakma gyakorlata is, főiskolai tanulmányaim alatt – és ezt követően még kb. 15 évig – másodállásban autót szereltem, illetve szabadidőmben részt vettem versenyautók építésében.

Mivel a főiskolán jól tanultam, könnyen találtam tanári állást a fővárosban. A diploma megszerzése óta a Fáy András Közlekedésgépészeti Műszaki Szakközépiskolában dolgozom, ahol kitűnő szakemberekkel és kollégákkal hozott össze a sors.

 

Szakmaiság

 

 Büszke vagyok arra is, hogy az ötletgazda munkahelyemet, a Fáy-t gondolta az egyesület szakmai központjának és számomra nagy megtiszteltetés, hogy az „ÁRAMKÖR” első elnökének választott, és azóta háromszor is megerősített tisztségemben.

Úgy gondolom, hogy nem csak szakmai munkámat, de iskolámat és az egyesület tevékenységét is elismerték, amikor a Magyar Automobilizmus 100 éves története alkalmából (2005) beválasztottak a közé a 100 magyar autós szakember közé, akiket a kuratórium a legmeghatározóbb szakembereknek talált és emlékéremmel jutalmazott.

Ajánlott irodalmak

Ha olthatatlan vágyat érzel tudásszomjad enyhítésére, akkor az alábbi szakirodalmakat javasoljuk megtekintésre.

Untitled-2.indd

hibakodok

diagnosztika