Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/home/a/autobooking.hu/domains/autoguru360.hu/public_html/wp-content/plugins/the-events-calendar/the-events-calendar.php/lang/the-events-calendar-hu_HU.mo) is not within the allowed path(s): (/home/a/autobooking.hu/domains/autoguru360.hu/public_html:/home/a/autobooking.hu/domains/autoguru360.hu/tmp) in /home/a/autobooking.hu/domains/autoguru360.hu/public_html/wp-includes/l10n.php on line 632
OBD, EOBD | AutoGuru360

OBD

Ez a tanfolyam nem csak a vizsgabiztosok kiváltsága! Minden autóval foglalkozó szakembernek illik tudnia a gépkocsik környezetvédelmi felügyelő rendszerének működését. Tanfolyamunkon megtanulhatod, hogy hogyan ellenőrzi a rendszer az egyes jeladókat, beavatkozókat, miért is világít, vagy villog a sárga lámpa a műszerfalon. Mi az ami hasznos lehet számodra, hogyan válthatod pénzzé új ismereteidet.

Tanfolyamunkon választ kaphatsz a következő kérdésekre:

  • Mi is ez?
  • Minek ez az egész?
  • Mit tudok ebből hasznosítani a napi munkámhoz?
  • Mely dolgokban azonosak a gépkocsik 2000 óta?
  • Az üzemállapot készség, és a hibakörülmények akár közelebb juttathatnak a problémám megoldásához?
  • Melyek az OBD rendszerrel történő kommunikáció problémái?

Mikor lesz?

2019 március 19 (kedd) 12:00 – 17:00

Hol lesz?

2120 Dunakeszi, Berek utca 17.

Mennyibe kerül?

15.000 Ft +áfa

Ki tartja a tanfolyamot?

timthumb-1
Mészáros Árpád
Az idén 41 éve vagyok a szakmában, 32 éve tanítom is párhuzamosan gyerekeknek, felnőtteknek, szerelőknek és tanároknak.

Fő szakterületem a diagnosztika, valamint a korszerű dízel technika. Az e témakörökben szerzett tapasztalataimat szeretném a Medic-Car Kft.-nél is kamatoztatni, kedvet csinálni a kollégáknak, anyagi haszonra váltani a cég számára.

Szeretném, ha megismernék a rohamléptekkel fejlődő korszerű üzemanyag-ellátó, motorirányító, utas biztonsági, kényelmi rendszereket, valamint az ezek vizsgálatához szükséges eszközöket és használatukat.

Véleményem szerint ahhoz, hogy egy mai modern, jól felszerelt műhelyt megfelelően lehessen működtetni, elengedhetetlen követelmény az alkalmazottak szakmai színvonalának szinten tartása, valamint az egyre eszköz igényesebb javítási technológiák gyors követése.

Célom, a megszerzett tudásom átadása, a kollégák segítése a napi szintű problémák megoldásában, valamint oktatások tartása szervezett tanfolyami keretek közötti.

Szabadidőmet kitölti a hat gyönyörű unokám, valamint hobbim a rádiózás, amit már lassan húsz éve űzök.

Hosszú évekig vettem részt az autószerelő mester és műszaki vizsgabiztosi képzésben, vizsgabizottságokban. Előadásokat tartottam hazai és külföldi egyetemeken, főiskolákon, szakközép és szakiskolákban.
Számos szakcikket publikáltam, szakkönyvet, írtam, lektoráltam.

Ajánlott irodalmak

Ha olthatatlan vágyat érzel tudásszomjad enyhítésére, akkor az alábbi szakirodalmat javasoljuk megtekintésre.

obd