CarSup szoftver
felhasználói képzés

Ismerd meg a piac egyik leginnovatívabb szerviz szoftvert!

A tanfolyam célja,

Két célt tűztünk ki ezzel a minitanfolyammal. Egyrészt a már használók számára olyan alkalmazási lehetőségeket bemutatni, hogy még hatékonyabban kezeljék a szoftverünket, valamint azok részére, akik szoftver beszerzés, vagy csere előtt állnak, megismerjenek egy valóban újszerű szoftvert, ami nem a munkalapnyitásról, számlázásról szól, hanem a szerviz belső kommunikációról, az ügyfelek kezeléséről, és nem beszélve a szervizben dolgozók motivációjáról, ami bevezetés esetén komoly nyereség növekedést jelent.

A tanfolyam feladata,

A résztvevők megismerik, hogy egy autószerviz működése hogyan „vezérelhető” egy egyszerű szoftverrel, ami a dolgozókat a folyamatok betartására motiválja. Bemutatjuk azokat a funkciókat, amelyek az ügyfelek és a dolgozók számára „izgalmasak” lehetnek, valamint kitérünk arra, hogy pár azonnali statisztikai adat hogyan befolyásolja a szerviz rövid célú stratégiáját.

Az a módszer, hogy a hónap végén elemezzük a múltat, ma már túl késő, ezért mi abban hiszünk, hogy a mai napon történt eseményeket még aznap kell befolyásolni, a valós adatok alapján.

Kiknek ajánljuk?

A szoftvert használó dolgozókon kívül főleg azoknak a cégvezetőknek, szervizvezetőknek, döntéshozóknak ajánljuk, akiket érdekel, hogy a szervizben lévő lehetőségek másképp hogyan közelíthetők meg, és hajlandóak szoftvert cserélni.

 

Fontos megjegyeznünk, hogy létezik a szoftvernek egy olyan változata, amikor a meglévő szoftver a fent említett előnyöket kihasználva a meglévő rendszerrel párhuzamosan működik.

Így a CarSup mindent lekezel, kivéve a munkalap nyitást, raktárkezelést, számlázást. Ez a változat főleg márkaszervizek esetén előnyös.

A tanfolyam ideje

12.00 -től 17.00 óráig. 

 

A képzést a CarSup online autószerviz szoftveren keresztül tartjuk.

Részletek

A képzés ideje

Várjuk a jelentkezéseket!

A képzés helye

2120 Dunakeszi,
Berek utca 17.

A képzés díja

8.000 Ft (+áfa)

Hollósi Dávid

Ki tartja?

Nálam már kis gyerekként az autók körül forgott a világ, így nem olyan meglepő, hogy ezen a területen találtam meg a számításaimat. Lassan 10 éve gyűjtöm a tapasztalatot egy márkafüggetlen autószerviz mindennapi életéből, ahol a szerelésen kívül mindent volt szerencsém kipróbálni.

Ebben a szervizben született meg a CarSup autószerviz szoftvere, ami, mint egy saját gyermek, a mai napig simogatva, fejlesztgetve növekszik. Mindennapjaimat ezen szoftver felhasználóinak támogatása, illetve a szerviz operatív feladatainak menedzselése teszi ki, de új lendületet ad egy-egy új funkció feletti ötletelés is.

Jelentkezés a tanfolyamra

  Személyes adatok

  Név:
  E-mail:
  Telefonszám:
  Számlázási név:
  Számlázási cím:

  Megrendelés részletei

  Melyik alkalomra jössz? Előjelentkezés
  Hány főre foglalsz helyet?
  Megjegyzés (nem kötelező)

  Kapcsolat

  Cím: 2120 Dunakeszi, Berek utca 17.
  E-mail: hollosi.david@autoguru360.hu
  Telefonszám: (+36) 20/540-0510

  www.autoguru360.hu