Óradíj számítás,

    avagy mennyi pénzt tudsz keresni?

A tanfolyam célja,

Szeretnénk megtanítani Neked az óradíj számítás módszereit. Bemutatni, hogy milyen jelentősége van egy jól kigondolt óradíj szisztémának.

Azért beszélünk szisztémáról, mert az óradíj számítás alapja nem csak matek, hanem ettől sokkal izgalmasabb feladat, amit örömmel ismertetnénk meg Veled.

A tanfolyam feladata,

A képzés végére el fogsz jutni oda, hogy másnap nekiülsz, és kiszámolod az óradíjadat. Megtanítunk arra, hogy szimplán az óradíjjal hogyan tudsz pénzt keresni, és hogyan tudsz pénzt bukni. Meg fogod érteni, hogy az óradíj a nyereséged legfőbb kulcsán kívül még mire alkalmas, hogyan szerepeljen a marketingedben, vagy hogyan titkold el az ügyfeled elől.

Kiknek ajánljuk?

Cégvezetőknek, esetleg olyan szerviz vezetőnek, akinek a feladata szerviz nyereségesség biztosítása.

A tanfolyam ideje

12.00 -től 17.00 óráig. 

 

A képzést a CarSup online autószerviz szoftveren keresztül tartjuk.

Részletek

A képzés ideje

Várjuk a jelentkezéseket!

A képzés helye

2120 Dunakeszi,
Berek utca 17.

A képzés díja

12.000 Ft (+áfa)

Tóth Tibor

Ki tartja?

1997 óta vezetem az autószervizt, és 2011 óta a szerviz vezetése mellett az autószerviz vállalkozások működésének fejlesztésével és optimalizálásával foglalkozom a saját cégemben, és más vállalkozásoknál is. A cégfejlesztés és cégvezetés teszi ki napjaimat, szeretek tanulni, olvasni, hogy a lehető legkomplexebb tudással tudjak az ügyfelek számára szolgálni.

A CarSup autószerviz kommunikációs szoftver fejlesztésével segítjük a szervizeket digitalizálni úgy, hogy a szoftver bevezetésével a szervizben a folyamatok egységessé válnak. Ez egy igen komplex feladat, és komoly kihívás mindenki számára, mivel egyben kell látni a legkorszerűbb digitális technológiák lehetőségeit, a szerviz ügyfeleinek igényeivel együtt. Ahhoz, a szervizek a lehető legnagyobb profitra tudjanak szert tenni létrehoztuk a “keress pénzt a szervizeddel” tanfolyamsorozatot, amiben az alapoktól megtanítjuk az autószervizeknek a jól működő folyamatokat, a motivációs módszereket, valamint a korszerű marketing megoldásokat. Ezt a módszert közel 5 éve oktatjuk kimagasló sikerrel, az eddig résztvevő szerviz tulajdonosok is szívesen elmondják, hogy honnan hová jutott cégük a módszer bevezetésével.

Jelentkezés a tanfolyamra

  Személyes adatok

  Név:
  E-mail:
  Telefonszám:
  Számlázási név:
  Számlázási cím:

  Megrendelés részletei

  Melyik alkalomra jössz? Előjelentkezés
  Hány főre foglalsz helyet?
  Megjegyzés (nem kötelező)

  Kapcsolat

  Cím: 2120 Dunakeszi, Berek utca 17.
  E-mail: hollosi.david@autoguru360.hu
  Telefonszám: (+36) 20/540-0510

  www.autoguru360.hu