Autószerviz marketing

hogy más legyél, mint a többi autószerviz

A tanfolyam célja,

Nyilván Te is tudod, hogy marketing nélkül ma nem lehet működni. Minden cég számára elengedhetetlen az új ügyfelek szerzése, mivel az ügyfelek elköltöznek, új autót vesznek stb.

Nem is erről lesz szó, sőt nem is arról, hogy a Facebook beállítás hogyan néz ki, mert az nem a Te dolgod. Viszont, ami a Te dolgod, azt megtanítjuk Neked.

A tanfolyam feladata,

Mi is a Te feladatod? Mik azok a feladatok, amiket csak Te végezhetsz? Olyan nincs, hogy szólsz az ügynökségnek, barátodnak, vagy magad csinálsz valamit, mert az nem lesz hatékony. És az a fajta marketing sok pénzbe kerül, és kevés konverzióba.

 Vagyis megmutatunk egy olyan látásmódot, hogy nem fogsz olyan helyzetbe kerülni, hogy Neked kell legyél a legolcsóbb, hogy legyen ügyfeled. Ennek a veszélye elég nagy, mert ahogy Te is látod, egyre többen „nyomulnak” az online felületeken.

 A tanfolyam elvégzése után folyamatosan tudsz új és új marketing aktivitásokat létrehozni, tudsz a marketingeseddel egyeztetni, és a legfontosabb a Te kezedben lesz a Marketinged.

Kiknek ajánljuk?

Határozottan csak olyan cégvezetőknek, szervizvezetőknek, akik tisztában vannak a szervizben zajló eseményekkel, ismerik a szerelők képességeit, a szerviz felszereltségét, és az ügyfelek minőségét.

Marketingest csak a fentieket ismerő szakember kíséretében várunk.

A tanfolyam ideje

12.00 -től 17.00 óráig. 

 

A képzést a CarSup online autószerviz szoftveren keresztül tartjuk.

Részletek

A képzés ideje

Várjuk a jelentkezőket!

A képzés helye

2120 Dunakeszi,
Berek utca 17.

A képzés díja

12.000 Ft
(+áfa)

Tóth Tibor

Ki tartja?

1997 óta vezetem az autószervizt, és 2011 óta a szerviz vezetése mellett az autószerviz vállalkozások működésének fejlesztésével és optimalizálásával foglalkozom a saját cégemben, és más vállalkozásoknál is. A cégfejlesztés és cégvezetés teszi ki napjaimat, szeretek tanulni, olvasni, hogy a lehető legkomplexebb tudással tudjak az ügyfelek számára szolgálni.

A CarSup autószerviz kommunikációs szoftver fejlesztésével segítjük a szervizeket digitalizálni úgy, hogy a szoftver bevezetésével a szervizben a folyamatok egységessé válnak. Ez egy igen komplex feladat, és komoly kihívás mindenki számára, mivel egyben kell látni a legkorszerűbb digitális technológiák lehetőségeit, a szerviz ügyfeleinek igényeivel együtt. Ahhoz, a szervizek a lehető legnagyobb profitra tudjanak szert tenni létrehoztuk a “keress pénzt a szervizeddel” tanfolyamsorozatot, amiben az alapoktól megtanítjuk az autószervizeknek a jól működő folyamatokat, a motivációs módszereket, valamint a korszerű marketing megoldásokat. Ezt a módszert közel 5 éve oktatjuk kimagasló sikerrel, az eddig résztvevő szerviz tulajdonosok is szívesen elmondják, hogy honnan hová jutott cégük a módszer bevezetésével.

Jelentkezés a tanfolyamra

  Személyes adatok

  Név:
  E-mail:
  Telefonszám:
  Számlázási név:
  Számlázási cím:

  Megrendelés részletei

  Melyik alkalomra jössz? Előjelentkezés
  Hány főre foglalsz helyet?
  Megjegyzés (nem kötelező)

  Kapcsolat

  Cím: 2120 Dunakeszi, Berek utca 17.
  E-mail: hollosi.david@autoguru360.hu
  Telefonszám: (+36) 20/540-0510

  www.autoguru360.hu