Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/home/a/autobooking.hu/domains/autoguru360.hu/public_html/wp-content/plugins/the-events-calendar/the-events-calendar.php/lang/the-events-calendar-hu_HU.mo) is not within the allowed path(s): (/home/a/autobooking.hu/domains/autoguru360.hu/public_html:/home/a/autobooking.hu/domains/autoguru360.hu/tmp) in /home/a/autobooking.hu/domains/autoguru360.hu/public_html/wp-includes/l10n.php on line 632
Autógáz-biztonsági tanfolyam | AutoGuru360

Autógáz-biztonsági tanfolyam

Jelentkezem

Autógáz-biztonsági tanfolyam

A tanfolyam célja, hogy a tanfolyam hallgatói a gázüzemű gépjárművön végzett hagyományos fenntartói tevékenység mellett, az alapvető autógáz biztonsági ismereteket is megszerezzék, olyan szakemberekké váljanak, akik alkalmasak a gázüzemű gépjárművön végzett munkák szakszerű, biztonságos ellátására, valamint megismerjék a gázüzemű gépkocsi műszaki vizsgáztatási technológiáját.

A tanfolyam feladata a fenti célok ellátása érdekében a résztvevőkkel megismertetni: a tevékenységre vonatkozó jogszabályi előírásokat, az autógáz-féleségeket, azok főbb jellemző tulajdonságait, veszélyeit, az autógáz-berendezések szerkezetét és működési elvét, a gázüzemű gépjárművek fenntartására vonatkozó kiegészítő ismereteket, az általános biztonságtechnikai és a főbb épületgépészeti előírásokat, a munka- és tűzvédelmet.

Jelen képzésünket leginkább vizsgabiztosok, munkafelvevők, szervizek műszaki vezetői számára ajánljuk.

A képzés ideje: 1 nap

Képzés helye: 2120 Dunakeszi, Berek utca 17.

Képzés díja: 38 000Ft (AAM) (Tartalmazza a képzési és vizsgadíjat is.)

Mikor lesz?

2017. május 25.

Hol lesz?

2120 Dunakeszi, Berek utca 17.

Mennyibe kerül?

38.000 Ft

Ki tartja a tanfolyamot?

sa82971-768x695
Tóth Tibor

Tibor mint a legtöbb ügyvezető egy rendkívül elfoglalt ember, akinek a naplója tele van írva különböző találkozókkal, szerviz látogatásokkal és a telefonja szinte mindig izzik. Különböző konferenciákra és bemutatókra jár, hogy mindig naprakész legyen a legújabb technológiákkal kapcsolatban. Ő az, aki létrehozta Magyarország legkomolyabb gázautó központját és szerviz hálózatát mellette a Bosch Car Szervizzel. Rendszeresen előad a képzéseken, szenvedélye a tanítás.

 

Tibor egy rendkívül nyitott ember, akit szinte minden érdekel és szeret naprakész lenni a világgazdaság dolgaival kapcsolatban. Az alternatív energiaforrások és közlekedés megszállottja. Szeret vízparton tartózkodni, nyáron úszik, míg télen korcsolyázik és jégkorongozik a befagyott bánki tavon.