Autógáz-biztonsági tanfolyam

Jelentkezem

Autógáz-biztonsági tanfolyam

A tanfolyam célja, hogy a tanfolyam hallgatói a gázüzemű gépjárművön végzett hagyományos fenntartói tevékenység mellett, az alapvető autógáz biztonsági ismereteket is megszerezzék, olyan szakemberekké váljanak, akik alkalmasak a gázüzemű gépjárművön végzett munkák szakszerű, biztonságos ellátására, valamint megismerjék a gázüzemű gépkocsi műszaki vizsgáztatási technológiáját.

A tanfolyam feladata a fenti célok ellátása érdekében a résztvevőkkel megismertetni: a tevékenységre vonatkozó jogszabályi előírásokat, az autógáz-féleségeket, azok főbb jellemző tulajdonságait, veszélyeit, az autógáz-berendezések szerkezetét és működési elvét, a gázüzemű gépjárművek fenntartására vonatkozó kiegészítő ismereteket, az általános biztonságtechnikai és a főbb épületgépészeti előírásokat, a munka- és tűzvédelmet.

Jelen képzésünket leginkább vizsgabiztosok, munkafelvevők, szervizek műszaki vezetői számára ajánljuk.

A képzés ideje: 1 nap

Képzés helye: 2120 Dunakeszi, Berek utca 17.

Képzés díja: 50 000Ft (+ÁFA) (Tartalmazza a képzési és vizsgadíjat is.)

Mikor lesz?

Oktatás: 2020.08.11-12.   Vizsga: 2020.08.13

Hol lesz?

2120 Dunakeszi, Berek utca 17.

9700 Szombathely Körmendi út 92

Mennyibe kerül?

45.000 Ft +ÁFA

Ki tartja a tanfolyamot?

Tóth Tibor

Tibor mint a legtöbb ügyvezető egy rendkívül elfoglalt ember, akinek a naplója tele van írva különböző találkozókkal, szerviz látogatásokkal és a telefonja szinte mindig izzik. Különböző konferenciákra és bemutatókra jár, hogy mindig naprakész legyen a legújabb technológiákkal kapcsolatban. Ő az, aki létrehozta Magyarország legkomolyabb gázautó központját és szerviz hálózatát mellette a Bosch Car Szervizzel. Rendszeresen előad a képzéseken, szenvedélye a tanítás.

 

Tibor egy rendkívül nyitott ember, akit szinte minden érdekel és szeret naprakész lenni a világgazdaság dolgaival kapcsolatban. Az alternatív energiaforrások és közlekedés megszállottja. Szeret vízparton tartózkodni, nyáron úszik, míg télen korcsolyázik és jégkorongozik a befagyott bánki tavon.

Személyes adatok

Résztvevő neve:
E-mail:
Telefonszám:
Számlázási név:
Számlázási cím:

Megrendelés részletei

Melyik alkalomra jössz? 2020. augusztus 11. 2020. augusztus 12.
Hány főre foglalsz helyet?
Megjegyzés (nem kötelező)