Oktatók

Mészáros Árpád

Tanár Úr

Autószerelőként kezdtem a pályát, majd 10 év után különleges felépítményű járművek tervezésével folytattam, mint gépjárműtechnikus. 16 évig Szakoktatóként tanítottam, többszáz fiatalnak adtam át a szakma elsajátításához szükséges tudást. Ezzel párhuzamosan esti technikusi, valamint szakmai átképzéseket tartottam felnőttképzés keretében. Hosszú évekig vettem részt az autószerelő mester és műszaki vizsgabiztosi képzésben, vizsgabizottságokban. Előadásokat tartottam hazai és külföldi egyetemeken, főiskolákon, szakközép és szakiskolákban. Számos szakcikket publikáltam, szakkönyvet, írtam, lektoráltam. Több éve veszek részt a gázautószerelő képzésben és vizsgáztatásban.

Tóth Tibor

 

1997 óta vezetem az autószervizt, és 2011 óta a szerviz vezetése mellett az autószerviz vállalkozások működésének fejlesztésével és optimalizálásával foglalkozom a saját cégemben, és más vállalkozásoknál is. A cégfejlesztés és cégvezetés teszi ki napjaimat, szeretek tanulni, olvasni, hogy a lehető legkomplexebb tudással tudjak az ügyfelek számára szolgálni.

A CarSup autószerviz kommunikációs szoftver fejlesztésével segítjük a szervizeket digitalizálni úgy, hogy a szoftver bevezetésével a szervizben a folyamatok egységessé válnak. Ez egy igen komplex feladat, és komoly kihívás mindenki számára, mivel egyben kell látni a legkorszerűbb digitális technológiák lehetőségeit, a szerviz ügyfeleinek igényeivel együtt. Ahhoz, a szervizek a lehető legnagyobb profitra tudjanak szert tenni létrehoztuk a "keress pénzt a szervizeddel" tanfolyamsorozatot, amiben az alapoktól megtanítjuk az autószervizeknek a jól működő folyamatokat, a motivációs módszereket, valamint a korszerű marketing megoldásokat. Ezt a módszert közel 5 éve oktatjuk kimagasló sikerrel, az eddig résztvevő szerviz tulajdonosok is szívesen elmondják, hogy honnan hová jutott cégük a módszer bevezetésével.

 

Hollósi Dávid

Nálam már kis gyerekként az autók körül forgott a világ, így nem olyan meglepő, hogy ezen a területen találtam meg a számításaimat. Lassan 10 éve gyűjtöm a tapasztalatot egy márkafüggetlen autószerviz mindennapi életéből, ahol a szerelésen kívül mindent volt szerencsém kipróbálni.

Ebben a szervizben született meg a CarSup autószerviz szoftvere, ami, mint egy saját gyermek, a mai napig simogatva, fejlesztgetve növekszik. Mindennapjaimat ezen szoftver felhasználóinak támogatása, illetve a szerviz operatív feladatainak menedzselése teszi ki, de új lendületet ad egy-egy új funkció feletti ötletelés is.

Görög László

30 évvel ezelőtt eldöntöttem, hogy vezetőfejlesztéssel akarok foglalkozni, és egy életre elköteleztem magam.
Megtanultam, értem, és tovább is tudom adni, hogyan lehet céget fejleszteni, a vezetőket karizmatikussá tenni.
Azt is tudom, hogy óriási különbség van a hatékonyság és az okoskodás között.

Szokatlan megközelítésem nem csak a vállalkozásokat, hanem az életeket is jobbá teheti.

Saját sikereim elsősorban a tudásban, az állandó fejlődésben, de különösen az ügyfeleim életében válnak láthatóvá.
Vallom a szabadság és a méltóság eszményeit, mert enélkül nincs haladás és jólét. 

Hársch Szabolcs

Több mint 17 éve a mindennapjaim az autók körül forognak. Autótechnikai gépészmérnökként egy másfajta szemléletmóddal vizsgálom a gépjárműveket, mint sokan mások a szakmában. Szeretem érteni és értelmezni feladataim során felmerülő összefüggéseket. Kezdő mérnökként Tibor szervizében rengeteget tanultam, nem csak a gépjárművekről, javításukról és karbantartásukról, hanem egy modern szerviz működtetési folyamatairól, és nyereségessé tételéről. 2011-óta saját márkafüggetlen szervizemet irányítom. A különböző alternatív hajtóanyaggal üzemelő gépjárművek specialistájaként nagy tapasztalattal rendelkezem az átalakítások és javítások során felmerülő elméleti és gyakorlati kérdések megoldásában. Oktatóként és gépjármű tervezőként több mint 15 éve tevékenykedem a gázautózás minden ágában. Legyen szó LPG vagy CNG üzemről, gyári vagy utólagos átalakításról, a sokrétű és gyakorlatias tudásomat szívesen megosztom a tanfolyamainkon résztvevő kollégákkal.