Autógáz-biztonsági
tanfolyam

tanfolyam elsődleges célja, hogy hallgatói az
alapvető autógáz biztonsági ismereteket is megszerezzék.

A tanfolyam célja,

A tanfolyam hallgatóival megismertetjük, hogy a gázüzemű gépjárművökön (személygépkocsi, tehergépkocsi, busz, stb.) a hagyományos autójavítási tevékenységet milyen autógáz biztonsági ismeretek szükségesek, milyen feltételek betartása mellett végezhetik a tevékenységet. Célunk, hogy a vizsgázott szakemberek az autógázok (LPG, CNG, CBG) ismerete megszerzésével magabiztosan tudjanak hagyományos javításokat végezni gázüzemű gépjárműveken. A tanfolyam további célja, hogy a műszaki vizsgabiztosok megismerjék a gázüzemű gépkocsi műszaki vizsgáztatási technológiáját. 

A tanfolyam feladata,

A fenti célok ellátása érdekében a résztvevőkkel megismertetjük  a tevékenységre vonatkozó jogszabályi előírásokat, az autógáz-féleségeket, azok főbb jellemző tulajdonságait, veszélyeit, az autógáz-berendezések szerkezetét és működési elvét, a gázüzemű gépjárművek fenntartására vonatkozó kiegészítő ismereteket, az általános biztonságtechnikai és a főbb épületgépészeti előírásokat, a munka- és tűzvédelmet.

Kiknek ajánljuk?

Jelen képzésünket azoknak a szakembereknek ajánljuk, akik a gázüzemű gépjárműveken (autó, autóbusz, teherautó, stb.) végeznek hagyományos javítást, karbantartást, autó ápolást, stb.  

A műszaki vizsgabiztosok számára a gázüzemű gépjárművek vizsgáztatásának a személyi feltétele. 

Részletek

A képzés ideje

2023. 12. 07

A képzés helye

Spaces White House, 1134 Budapest, Váci út 47.

A képzés díja

55.000 Ft / fő

Tartalmazza a képzési és vizsgadíjat is.

Mikor lesz?

Oktatás:   2023.12.07 (Csütörtök

Vizsga:        2024 Január

Hol lesz?

Oktatás:  Spaces White House, 1134 Budapest, Váci út 47.

Vizsga: 1033 Budapest, Polgár utca 8-10.

 

A tanulói tájékoztató itt megtekinthető!

Tóth Tibor

Ki tartja?

A gázautózás magyarországi legalizálása (1993) óta foglalkozom gázüzemű autókkal. Kezdő közlekedésmérnökként az átalakítások tervezőjeként, 1997 óta saját gázautó szerviz vezetőként és gázautó alkatrész kereskedőként dolgoztam. A gázautó alkatrész kereskedés megkívánta, hogy a szervizek a lehető legmagasabb színtű tudással rendelkezzenek az átalakítások, javítások elvégzéséhez. Az oktatás mindig közel állt hozzám, tanári diplomámat így tudom kamatoztatni, és célom, hogy a lehető legtöbb információt, tudást adjak át a nálunk tanulók számára. A nagykereskedelmi tevékenységünk miatti gyártói kapcsolatok segítettek abban, hogy a tudást első kézből a gyártó cégek mérnökeitől szerezzük be. Az elmúlt évek alatt több száz gázautó szerelőt és autógáz-biztonsági tanfolyamon résztvevőt oktattam, miután sikeres vizsgát tettek.

Kapcsolat

Cím:  Spaces White House, 1134 Budapest, Váci út 47.
E-mail: hollosi.david@autoguru360.hu
Telefonszám: (+36) 20/540-0510

www.autoguru360.hu