Intelligens Diagnosztika

Autobooking Kft. Berek utca 17, Dunakeszi

A tanfolyam kiemelt témái: Mitől is intelligens ez? Járműspecifikusan, vagy OBD-ben? Mit, mivel érdemes diagnosztizálni? Téves diagnózisok, higgyek a műszernek, vagy sem? Műszerpaletta, mit is vegyek az én esetemben? Üzemeltetési költségek, mennyit is ér a munkám, mit számlázzak ki? A használat buktatói, ezt sem tudja a műszerem. Visszajött, reklamál, újra világít a hibajelző.   Kattints […]

15000Ft

Gázbiztonsági tanfolyam

Autobooking Kft. Berek utca 17, Dunakeszi

A tanfolyam célja, hogy a tanfolyam hallgatói a gázüzemű gépjárművön végzett hagyományos fenntartói tevékenység mellett, az alapvető autógáz biztonsági ismereteket is megszerezzék, olyan szakemberekké váljanak, akik alkalmasak a gázüzemű gépjárművön végzett munkák szakszerű, biztonságos ellátására, valamint megismerjék a gázüzemű gépkocsi műszaki vizsgáztatási technológiáját.   Kattints ide és jelentkezz!

38000Ft

Kipufogógáz kezelés

Autobooking Kft. Berek utca 17, Dunakeszi

A tanfolyam kiemelt témái: Mi történik a kipufogórendszerben? Katalizátor, Lambda-szonda, részecske-szűrő, adalékok, ismeretek mindenkinek. Diagnosztizáljunk, hogy ne nyúljunk mellé. Eszközök, módszerek, technológiák. Hogyan kezeljük az ügyfelek reklamációit? Értsük meg, segítenek, vagy feleslegesek D-OBD, Readinesse, Freeze-frame.   Kattints ide és jelentkezz!

15000Ft

OBD

Autobooking Kft. Berek utca 17, Dunakeszi

Tanfolyamunkon választ kaphatsz a következő kérdésekre: Mi is ez? Minek ez az egész? Mit tudok ebből hasznosítani a napi munkámhoz? Mely dolgokban azonosak a gépkocsik 2000 óta? Az üzemállapot készség, és a hibakörülmények akár közelebb juttathatnak a problémám megoldásához? Melyek az OBD rendszerrel történő kommunikáció problémái? Kattints ide és jelentkezz!

15000Ft

Gázautó-szerelő

Autobooking Kft. Berek utca 17, Dunakeszi

Jellemző tevékenységek: Autógáz-üzemanyagellátó berendezések beszerelése; gázautók üzembe állítása, beszabályozása és javítása; az üzemeltetési előírások ismertetése a gépjárművezetőkkel; a készülékek, alkatrészek alkalmasságának megállapítása, műszaki vizsgához szükséges gázbiztonsági szemle kiállítása.

380000Ft