Modern turbófeltöltők

Jelentkezem

Modern turbófeltöltők

Hát ez az a munka, amit inkább tovább küldtél, igyekeztél lerázni így aztán egy fillért sem hozott, de ügyfeleket vitt. Eddig! Ez a tanfolyam arra van kihegyezve, hogy nagy biztonsággal, meg tudd állapítani a turbó hibáját. Megtanulhatod a haldokló turbó jellemző előjeleit, szakszerű le és felszerelésének módját. Elsajátíthatod az alapbeállítás, nyomásmérések, megfelelő működési feltételek biztosításának módszereit. Ha nem is leszel „turbós”, mégsem maradsz ügyfél és bevétel nélkül.

A tanfolyam kiemelt témakörei:

  • Miért van szükség feltöltésre, alapfogalmak.
  • A feltöltés eszközei és működésük.
  • Az ügyfél jellemző panaszai és a hibakeresés eszközei.
  • A turbó a hibás, vagy sem?
  • Hogyan érdemes leszerelni?
  • Felszerelés utáni teendők, alapbeállítások.
  • Próbáljuk ki, de mit ellenőrizzünk a próba során?

Mikor lesz?

Előjelentkezés

Hol lesz?

2120 Dunakeszi, Berek utca 17.

Mennyibe kerül?

Ki tartja a tanfolyamot?

timthumb-1
Mészáros Árpád

Az idén 41 éve vagyok a szakmában, 32 éve tanítom is párhuzamosan gyerekeknek, felnőtteknek, szerelőknek és tanároknak.

Fő szakterületem a diagnosztika, valamint a korszerű dízel technika. Az e témakörökben szerzett tapasztalataimat szeretném a Medic-Car Kft.-nél is kamatoztatni, kedvet csinálni a kollégáknak, anyagi haszonra váltani a cég számára.

Szeretném, ha megismernék a rohamléptekkel fejlődő korszerű üzemanyag-ellátó, motorirányító, utas biztonsági, kényelmi rendszereket, valamint az ezek vizsgálatához szükséges eszközöket és használatukat.

Véleményem szerint ahhoz, hogy egy mai modern, jól felszerelt műhelyt megfelelően lehessen működtetni, elengedhetetlen követelmény az alkalmazottak szakmai színvonalának szinten tartása, valamint az egyre eszköz igényesebb javítási technológiák gyors követése.

Célom, a megszerzett tudásom átadása, a kollégák segítése a napi szintű problémák megoldásában, valamint oktatások tartása szervezett tanfolyami keretek közötti.

Szabadidőmet kitölti a hat gyönyörű unokám, valamint hobbim a rádiózás, amit már lassan húsz éve űzök.

Hosszú évekig vettem részt az autószerelő mester és műszaki vizsgabiztosi képzésben, vizsgabizottságokban. Előadásokat tartottam hazai és külföldi egyetemeken, főiskolákon, szakközép és szakiskolákban.
Számos szakcikket publikáltam, szakkönyvet, írtam, lektoráltam.

Ajánlott irodalmak

Ha olthatatlan vágyat érzel tudásszomjad enyhítésére, akkor az alábbi szakirodalmakat javasoljuk megtekintésre.

Untitled-2.indd

hibakodok

diagnosztika